Акція "16 днів проти насильства"

2015-12-14

/Files/images/SAM_02431.jpg

10 грудня в рамках проведення акції «16 днів проти насильства» та тижня правових знань у Тальнівському економіко-математичному ліцеївідбувся правознавчий брейн-ринг «Я знаю свої права», який підготувала учитель історії та правознавства Поліщук Наталія Петрівна.

На захід був запрошений прокурор прокуратури Тальнівського району Ніколайчук В.А., який розповів присутнім про кримінальну відаповідальність неповнолітніх. Учні уважно слухали Віталія Андрійовича, задавали йому питання, на які отримували вичерпну відповідь.

Потім ведуча брейн-рингу Проценко Валентина, учениця 11 класу, запросила на сцену учасників конкурсу. Оцінювали його Тресницька В.Н. – директор ліцею, Сотник А.В. – заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи, Ніколайчук В.А. – прокурор прокуратури Тальнівського району.

Під час заходу учасники представили власні презентації про насилля в житті людини і прокоментували їх, проявили свої знання в галузі права, розглянули тематичні ситуації і пояснили їх з правової точки зору. Глядачі теж мали можливість узяти участь у грі з залом, вікторині.

У результаті чесної гри переможцем став учень 9 класу Буга Владислав. Номінації присвоєно кожному гравцеві: «Найсправедливіший» - учень 9 класу Мельниченко Олексій, «Найвеселіший» - учень 10 класу Кокоулін Микола, «Найкмітливіший» - учениця 10 класу Тимченко Катерина, «Найерудованіший» - учениця 11 класу Завірюха Ярослава. Кожен учасник отримав грамоту і заохочувальні призи.

Коломинська Т.Б., заступник директора з виховної роботи

Кiлькiсть переглядiв: 310