ВІТАЄМО!!!

2014-06-05

/Files/images/111.JPG

Нещодавно Мала академія наук України та Міністерство освіти і науки України створили Національний рейтинг навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Сайт з рейтинговою системою розташований за адресою: http://editor3.inhost.com.ua/intellect. Основна мета проекту – створення, підтримка і забезпечення моніторингового процесу виявлення в учнівської молоді творчих здібностей до вирішення складних завдань.

На цьому інтернет-ресурсі можна переглянути досягнення школярів у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук, всеукраїнських і міжнародних олімпіадах (відображаються лише результати фінальних етапів). Кожне змагання має свій коефіцієнт, а результат у цьому змаганні – свій бал. Як тільки учень проявив себе на цих заходах, то відразу потрапляє у рейтинг. Так накопичуються бали, що формують так званий послужний список школяра. Випускники, які закінчили школу в 2013 році, вже потрапили до списку.

Створені списки рейтингу охоплюють 4610 учнів-конкурсантів 2013-2014 років з усієї України. Так, до рейтингу потрапили 160 обдарованих учнів Черкащини. Наша учениця 11 класу Доманіцька Мирослава очолює цей список . ВІТАЄМО!

Кiлькiсть переглядiв: 272