Спортивне свято «Веселі старти»

2017-09-14

Немає такої дитини, яка б не любила свята. Адже свято – це веселощі, радість і щастя, лише позитивні емоції та враження.

14 вересня 2017 року в ліцеї відбулося традиційне спортивне свято «Веселі старти». Програма свята складалася з семи конкурсів: «М’яч у манежі», «Ланцюжок», «Боулінг», «Набивання м’яча»(для дівчат ногою, для хлопців головою), «Забий гол» , «Гнучка талія», естафета «Гонка за лідером»,у якій кожен учасник команди виконував своє завдання зі скакалкою, м’ячем…

Після урочистої частини відкриття команди всіх класів(по 8 осіб) демонстрували неабияку вправність, спритність та волю до перемоги, а з трибун їх підбадьорювали однокласники. «Олімпійці» 8-го класу керувалися девізом «Сильніше, вище, дальше». Команда 10 класу «НЛО» закликала всіх бути справжніми друзями: «По всіх галактиках літай, друзів у біді не залишай». «Вперед 9 клас – не здолає ніхто нас» лунало з трибун на підтримку команди «Крабів». «Тінейджери» 11 класу були впевнені у своїй перемозі:

Ми тінейджери активні.

Ми як фанти бульбашки.

Ми спортивні, позитивні–

Переможемо завжди.

За підсумками усіх видів змагань третє місце зайняли команди «Олімпійці» та «Краби», друге місце у спортсменів «НЛО», і перше місце посіла команда «Тінейджери».
Декілька годин спортивного гарту, витривалості та піднесення пройшли непомітно, проте цікаво.


Кiлькiсть переглядiв: 308